Υπηρεσίες Technalco

Η Technalco διαθέτει ειδικευμένο προσωπικό και πιστοποιημένες μεθόδους αναλαμβάνοντας να φέρει εις πέρας οποιοδήποτε κατασκευαστικό έργο. Κινούμενη σε αυτά τα πλαίσια παρέχει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών στον τομέα των κουφωμάτων αλουμινίου και των σιδηροκατασκευών.

single image
Τοποθέτηση Κουφωμάτων Αλουμινίου

Η σωστή τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου εξασφαλίζει την καλή λειτουργία και την μέγιστη απόδοση των προδιαγραφών τους.

Αντικατάσταση Παλαιών Κουφωμάτων

Η Technalco μπορεί εύκολα και γρήγορα να αντικαταστήσει τα παλιά σας ξεπερασμένα και δυσλειτουργικά κουφώματα με σύγχρονα καινούρια χωρίς καταστροφές στον χώρο σας.

single image
single image
Service Κουφωμάτων Αλουμινίου

Η Technalco αναλαμβάνει το service όλων των κουφωμάτων αλουμινίου και συνθετικών, παλαιών και καινούργιων.

Αντικατάσταση Φθαρμένων Εξαρτημάτων Αλουμινίου

Η Technalco αναλαμβάνει την αντικατάσταση σε φθαρμένα ράουλα, μεντεσέδες, κλειδαριές, τσιμούχες κ.α.

single image
single image
Σιδηροκατασκευές

Οι Σιδηροκατασκευές και οι μεταλλικές κατασκευές είναι μια ακόμα υπηρεσία της Technalco και περιλαμβάνουν κάγκελα, πόρτες, σκάλες, σιδεριές ασφαλείας, στέγαστρα & πέργκολες.

Design Κατασκευές

Οι εξωτερικές γυάλινες κατασκευές της Technalco εντυπωσιάζουν με την εμφάνισή τους, ενώ προστατεύουν από τη βροχή και τα άλλα καιρικά φαινόμενα, με ασφάλεια και ανθεκτικότητα. Χάρη στην προσαρμοστικότητα των συστημάτων Technalco και το μοναδικό μας σχεδιασμό, μπορούμε να υλοποιήσουμε αξιόπιστα οποιοδήποτε σχήμα / στερεό.

single image
single image
Ανακαίνιση κουφωμάτων αλουμινίου

Η Technalco εκτός από την τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου, ασχολείται και με την ανακαίνιση των αλουμινίων εκτελώντας μερική ή ολική αντικατάσταση κουφωμάτων!